Több darab
olcsóbb!
Kedvezmények tovább »
Beszámolók
kolloid
fogyasztóktól
Kolloid VÉLEMÉNYEK »

Melyik kolloidot mire?


A kolloid arany és a kolloid ezüst oldat hasznos termékek a természetgyógyászatban és a házi orvoslásban egyaránt. Számos jótékony hatást fejtenek ki az emberi szervezetben.
Az aranykolloid általános hatásai közé soroljuk, hogy szellemileg és fizikailag egyaránt felfrissít, segíti a szív –és érrendszer működését, fiatalító hatásokkal rendelkezik valamint  a dohányzás és az alkohol, mint káros szenvedélyek leküzdésében is segíthet. Olvasson tovább az aranykolloid terápiáról ITT.

Ezüst kolloid és arany kolloid felhasználása

Az ezüstkolloidot természetes antibiotikumként ismerjük, amely erősíti az immunrendszert, segíti a belső tisztítulást a mérgektől, javít a gyomor -és bélműködésen, gombaölő tulajdonságú. Olvasson tobább az ezüstkolloid terápiáról ITT.

Az aranynak és az ezüstnek mindig is gyógyító hatásokat tulajdonítottak, amelyeket már az ókori népek is megfigyeltek. A görögök és rómaiak például felismerték az ezüst baktériumölő sajátosságát,  az egyiptomiak pedig nyugtató hatásait fedezték fel az aranynak, amelyet forradalmi módon, már kezdetleges fogtömésként is alkalmaztak.Az arany és a kolloid arany felhasználása napjainkban


Az arany gyógyászati felhasználása jelentősen kiszélesedett. Műtéteknél vérerek, idegek, csontok és membránok helyreállításához használják. Forradalmi módon az aranyat a rákkutatásban is alkalmazni kezdték, például mikroszkópikus aranypellet injekciókkal segítik férfiaknál a prosztatarák lassítását. Nőknél a petefészek rákot kezelik aranykolloiddal és aranygőz-lézerrel, hogy felkutassák és elpusztítsák a rákos sejteket anélkül, hogy kárt okoznának az egészséges sejtekben.

Az arany ’biológiailag jóindulatú’, egy teljesen természetes ásványi anyag, amely nem toxikus és nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel, ezért a szervezet könnyen tolerálja.

A biokémikusok arra is felhasználják az aranyat, hogy jövőbeni gyógyszerek alapanyagaként kísérletezzenek vele. Évszázadok óta ismert, hogy az arany közvetlenül fejt ki hatást a szívre és javítja a vérkeringést.

Az aranyar és kolloid oldatát használják a mirigyes és idegi torlódás, valamint (mozgás)koordináció hiányának a kezelésére is,  továbbá ízületi problémák, gyulladások enyhítésére.

Az aranykolloidnak kiegyensúlyozó és harmonizáló hatása van az egész szervezetre, ide tartozik a testhőmérésklet stabilizálása hidegrázás, éjszakai izzadás és hőhullámok esetén, valamint a lelki és szellemi megnyugvás.

Beszámoló szerint az aranykolloid fokozza az energiát, az akaraterőt, az agyi működést és a libidót is. Számos tanulmány szerint az aranykolloid javítja a mentális frissességet és a koncentrációt. Hiperaktív és figyelemhiányos gyermekek számára kifejezetten ajánlott fogyasztani.

Az aranykolloid külsőleg felületi sérülések és sebek kezelésére is használható.

Az ezüst és a kolloid ezüst felhasználása napjainkban


Az ezüst folyékony szuszpenzió (kolloid) formában történő alkalmazása igazán elterjedté vált a 20. század közepe óta.  Használják gyógyászati célokra epilepszia, gonorrhea és megfázás kezelésére, valamint fül –illetve szemcseppként is. 

Számos kutató szerint az ezüstkolloid belsőleg sokkal hatásosabb mint a mesterségese antibiotikumok. A Science Digest magazinban 1978-ban megjelent cikk szerint az ezüskolloidnak mindösszesen 6 percre van szüksége ahhoz, hogy megkezdje a szervezet megtisztítását körülbelül 650 különböző baktériumtól és kórokozótól.
Az 1980-as években a Syracuse Egyetemen és az UCLA School of Medicine-ben végzett kísérletek során bemutatták erőteljes hatásait a baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal szemben. A kísérletben taglalták azt is, hogy az ezüstrészecskékkel szemben a baktériumok nem képesek immunitást kialakítani, így az ezüst sejten belül képes kifejteni hatásait.  

Néhány betegség, melyek kezelésében az ezüstkolloid hatásosan alkalmazható:Kötőhártya gyulladás, gyomorproblémák, emésztési panaszok, sájszag és kínos lehelet, bőrproblémák (pl.: ekcéma, pattanások stb.), kónikus kimerültség, Lyme - kór, „vértisztítás”, szem -, fül –és toroggyulladás, herpesz, reumás panaszok, méregtelenítés.

Az ezüstkolloidot  helyileg fertőtlenítő, csíraölő és fertőzésgátló tulajdonságait a növénytermesztésben is alkalmazzák (permetként).

Az ezüstkolloid talán még az aranynál is jobb fertőtlenítő, jobban alkalmazható külsőleg sebek és sérült bőrfelületek kezelésére, különösképpen égési sérülések esetén! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az USA-ban klinikai szinten az égési sérüléseket megközelíthetőleg 70%-ában ezüstkolloiddal kezelik.
Hong Kongban pedig a metrószerelvényeket ezüstkolloidos permettel fertőtlenítik és tisztítják.

Az állatorvosok is alkalmazzák, például kutyák külső sérüléseinek (égések, harapások, karmolások) kezelésére, vagy a parvo-vírusfertőzés (súlyos és veszélyes bélgyulladás, leginkább kutyáknál) ellenszereként.

Még a hűtőszekrény szagtalanítását is el lehet végezni némi ezüstkolloiddal!
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók