Több darab
olcsóbb!
Kedvezmények tovább »
Beszámolók
kolloid
fogyasztóktól
Kolloid VÉLEMÉNYEK »

Az ezüstkolloid hatásai


Az ezüstöt, hasonlóan az aranyhoz, már az ókori görögök és rómaiak kezdték kiismerni. Használták antimikrobiális szerként, ételek és italok tartósításához, valamint gyógyászati célokra. A történelem folyamán számos tudós kísérletezett az ezüst gyógyászati felhasználásával. A 18. század végére már világszerte elterjedt volt az ezüsttel való gyógyítás.

A gyógyító ezüst kolloid

Az ezüst hagyományos felhasználása

Az ezüstöt gyógyászati célra a 20. század közepe óta használják epilepszia, gonorrhea (’tripper’, nem úton terjedő betegség) és megfázás kezelésére. A múltban használták szemcseppként, szemészeti problémák ellen. Az ezüstkolloid vegyületeit helyileg fertőtlenítő, csíraölő és fertőzésgátló szerként is alkalmazták. Továbbá, belsőleg, antibiotikumként számos fertőzés kezelésére. Az ezüstkolloid oldat antibiotkumként történő alkalmazása a mesterséges gyógyszerek előállításával megszűnt, hogy aztán majd az új évezredre újra előtérbe kerüljön!

Az ezüszkolloid lényegében sikerrel alkalmazható a test belsejében, valamint a felszínén megbúvó temérdek vírusos és bakteriális fertőzés esetén!Immunerősítés


Az ezüstkolloid ugyan elvesztette népszerűségét az 1900-as évek közepén, "a gyógyszeripar antibiotikumos hódításai miatt", az alternatív gyógyászattal foglalkozó szakemberek mindvégig kitartottak azon véleményük mellett, hogy az ezüst kolloid belsőleg stimulálja és erősíti az immunrendszert, elpusztítja a betegségeket okozó baktériumokat, vírusokat és gombákat.

Az Ezüstkolloid oldat felveszi a harcot a fertőzéseket okozó baktériumokkal és vírusokkal, azzal hogy gátolja az egysejtű kórokozók anyagcseréjéért felelős enzimek működést. A vírusok ellen úgy lép fel, hogy a szaporodásukat megakadályozza, azzal hogy a vírusok fehérjeburkát károsítja. Az ezüstkolloid felgyorsítja a paraziták szervezetből történő kiürülését.
Hihetetlen, de a kutatások szerint az ezüstkolloid több mint 600 féle kórokozót képes elpusztítani a szervezetben!

Az ezüst kolloid hatásai

Az ezüstkolloid az egészséges bélflóra működését azáltal is támogatja, hogy a „szervezetbarát”, hasznos baktériumokat nem károsítja. Az ezüst kolloid sajátos módon a vékonybélben szívódik fel, és nem jut el a vastagbélig.

Az ezüst a szervezet amolyan második immunrendszereként funkcionálhat. A Science Digest magazinban 1978-ban megjelent cikk szerint az ezüskolloidnak mindösszesen 6 percre van szüksége ahhoz, hogy megkezdje a szervezet megtisztítását 650 különböző baktériumtól és kórokozótól.

Dr. Gary Smith szerint, az ezüst kolloid oldata „nélkülözhetetlen a szervezet védekezési mechanizmusaiban, és az immunrendszer védelmének a gyengülése megelőzhető az ezüstkolloid fogyasztásával”. Az ezüst kolloid külsőleg is fertőtlenít


Az ezüstkolloid külsőleg is sikerrel alkalmazható a kóorkozók ellen. Sérült bőrfelületek, égési sérülések, sebek tisztítására és kezelésére egyaránt használható. Ekcéma vagy pikkelysömör esetén is előnyösnek bizonyulhat a gyakori alkalmazása. Az ezüstkolloid nem csíp, erőteljes fertőtlenítő és csíraölő hatással rendelkezik, elősegíti a sebgyógyulást. Felgyorsítja a bőrszövetek regenerálódását.

Nátha és Megfázás ellen

A vírusfertőzés első tünetei a nátha és a megfázás első jelei is egyben. A kaparó érzés a toroknál, a tüsszögés vagy a már-már fájó köhögés egyértelmű jelei annak, hogy „belül valami nincs rendben”. Sokan nem szeretünk orvosház járni holmi náthával, megfázással. Fontos azonban, hogy elejét vegyük a fertőzéseknek! Erre tökéletesen megfelel „a házi patika kiváló orvossága”, az ezüstkolloid.  Ajánljuk Önnek, hogyha a nátha vagy a megfázás jeleit tapasztalja, akkor gargalizáljon nagyjából 1 teáskanál (5 ml) ezüstkolloiddal napi 5-6 alkalommal, és nyelje is le az oldatot.

Bélrendszeri problémák ellen

A bélrendszerben elszaporodó kórokozók egyértelmű következménye lehet az ételmérgezés, a vastagbél-divertikulum, az influenza, vagy a hasmenés. Gyomor és bélproblémák esetén javasoljuk Önnek, hogy  0,3 dl ezüstkolloidot keverjen el 10 dl tiszta, klórmentes vízzel. Éhgyomorra, vizelés után, és lehetőleg reggelente igyon egyet a „keverékből” (megismételheti este, lefekvés előtt is).

Az ezüstkolloid rendszeres fogyasztása jó módja a megelőzésnek is! Az apró paraziták ugyanis szaporodásuk közben kiszolgáltatottak az ezüstkolloidnak, amely megakadályozza, hogy a kórokozók száma tövább növekedhessen.

Az ezüstkolloid hatásai

Belső tisztítás

Az ezüstkolloid fogyasztását javasolják belső tisztításhoz, húgyúti fertőzések hólyaghurut és a húgyútak egyéb problémái esetén is.

Atomszerkezete következményeképpen az ezüstkolloid elősegítheti a máj regenerációját, és méregtelenítését.

Csontok regenerálása

Kutatások bizonyították, hogy az ezüstkolloid nagymértékű jótékony hatásokat képes kifejteni  a csontok regenerálódását illetően. Dr. Robert O. Becker vizsgálatai során azt tapasztalta, hogy a csontregenerálódás ideje 50%-kal lecsökkent az ezüstkolloid fogyasztásának köszönhetően.

Gombás fertőzések ellen

A gombás fertőzések általában jól reagálnak az ezüstkolloidra.A gombás fertőzések közül a Candida gombát mindenképpen ki kell emelni, mivel sokan úgy gondolják, hogy a Candida a felelős az irritábilis bél szindróma, a krónikus fáradtság szindróma és sok más fertőzés kialakulásáért. Az ezüstkolloid sikeresen alkalmazható szigorú diéta mellett, Candida fertőzések esetén.

Gombás fertőzések külsőleg, a bőrön is jelentkezhetnek. A lábgomba nagyon gyakran előfordulő fertőzés, felmérések szerint Közép-Európában az egyik leggyakoribb. Számos módon lehet kezelni a lábgombát. Az ezüstkolloiddal például gyorsan és egyszerűen hajthatjuk végre a kezelést: Miután megmostuk, majd alaposa megszárítottuk a lábat, vigyünk fel az érintett területre ezüstkolloidot.  Hagyjuk rajta 5 percig, majd óvatosan töröljük szárazra.

Az alkalmazásának másik módja, hogy egy kis vattapamacsot beáztatunk ezüstkolloidba és azzal törülgetjük finom mozdulatokkal lábfejünket. A vattát tehetjük néhány percre a lábujjak közé is, hogyha a gombásodás csak ezt a részt érinti.

Allergiás tünetek enyhítése

A viszketéssel járó, enyhe, ám annál sokkal kellemetlenebb szemfertőzések, mint a kötőhártya gyulladás, nagyon jól reagálnak az ezüstkolloidra. Néhány cseppet csepegtessünk éjszaka és reggel, így hamar felszámolhatjuk a problémát.

Allergia és szénanátha esetén rövid időn belül megszünteti a megfázásra utaló tüneteket.

Egyéb előnyei

A ’Complementary and Alternative MedicineNemzeti Központjának jelentése szerint az ezüstkolloid a vényköteles antibiotikumok alternatívája lehet a jövőben.

A ’SteadyHealth.com’-on is publikálták azt a kutatási eredményt, amelyben leírták, hogy az ezüstkolloid sikeresen alkalmazható lehet jövőben az AIDS a kezelésében.

A háziállatok külsőleges sérüléseinek a kezelésére, a sebek gyógyítására használható, csak úgy, mint az embereknél. Az ezüst kolloiddal kapcsolatos további tudományos kutatásokról ide kattintva talál részleteket
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók