Több darab
olcsóbb!
Kedvezmények tovább »
Beszámolók
kolloid
fogyasztóktól
Kolloid VÉLEMÉNYEK »

Ezüst kolloid terápia


A kolloidok első jelentős kutatója a skót kémikus Thomas Graham volt. Graham 1861-ben nevezte el kolloidnak az általa vizsgált anyagot, majd számos tudományos kísérletet folytatott többek között az arannyal és az ezüsttel is.

A jótékony Ezüstkolloid

Feljegyzések szerint ezüstkolloid oldatot használtak már a kaliforniai aranyláz évei alatt az USA-ban, vagy a II. Világháború kirobbanásáig antibiotikumként. Az ezüst-oldat egyértelműen központi szerepet töltött be a gyógyászatban. Természetes antibiotikumként, vírus -és gombaölő szerként alkalmazták.

A 20. század első évtizedeiben a hagyományos orvoslás valamennyi gyakorlatát felváltották a szintetikus gyógyszerek. A mesterséges gyógyszerek különösképpen az antibiotikumok sokáig monopolhelyzetben voltak a piacon, azonban a ’80-as és ’90-es évek környékén az emberek kezdtek rájönni arra, hogy ami mesterséges, az nem biztos hogy egészségesebb is. Az antibiotikumok fokozatosan kezdték elveszíteni támogatottságukat, és az ezüst házi gyógymódként, folyékony szuszpenció, vagyis kolloid formájában ismét elterjedté vált.10 módszer, ahogy az ezüstkolloidot öngyógyításhoz használhatjuk


Az ezüst kolloid alkalmazása
  1. Égési sérülések hegmentes gyógyulását segíthetjük elő, illetve megelőzhetjük a felület elfertőződését.
  2. Borogatásként használhatjuk herpeszes sebekre, szemölcsökre, pattanásokra.
  3. Hörgő problémák, esetleg enyhébb lefojású tüdőgyulladás esetén tegyünk ezüstkolloidot porlasztó tégelybe és lélegezzük be közvetlenül a hörgőkre és a tüdőbe.
  4. Az ezüst kolloid oldat egyszerű módja az immunerősítésnek.
  5. Szájpenész kezelésére is alkalmazható.
  6. Ezüstkolloidot csepegtetve fül -, szem- és orrüregi fertőzésekre is felhasználható.
  7. Terhesség alatt is fogyasztható: a magzat egészséges fejlődésének az elősegítése és a könnyebb szülés érdekében.
  8. Feljegyezték azt is, hogy helyileg, hüvelyi fertőzések és ágyéktáji viszketés enyhítésére is használták már.
  9. Érdemes minél előbb elkezdeni szedni megfázás, influenza és bronchitis esetén, hogy hamarabb le tudjon számolni a káros baktériumokkal.
  10. Az ezüstkolloidot sikeresen lehet használni MRSA fertőzések ellen. Az MRSA (methicillin rezisztens Staphylococcus aureus) egy staphylococcus fertőzés, ami ellenáll az antibiotikumnak, súlyos következményekkel is járhat... Általában kórházi tartózkodás során alakul ki, de a kórházakon kívül is előfurdol.


Az ezüst kolloid felhasználási javaslata


Az általunk forgalmazott ezüstkolloid előállítása: tisztított vízben kerül az ezüst oldásra fordított ozmózissal. A fordított ozmózis olyan víztisztítási eljárás, amely során eltávolításra kerül a szerves szennyeződés, az oldott részecskék, a nehézfémek, és a baktériumok az ivóvízből. A Crystal Silver Natur Power grapefruitmag-kivonatot is tartalmaz, az egyik legerősebbb természetes kórokozó-ellenes anyagot.

Az ezüstkolloid biohasznosulása a részecskék felületének nagyságától függ, amit az ezüst mérete és koncentrációja határoz meg. A kis, nano méretű részecskék teszik lehetővé, hogy az ezüstkolloid áramolni tudjon a testben, bejusson a sejtekbe. A baktériumok törzsei az ezüstrészecskékkel szemben nem tudnak immunissá válni, mint ahogy az antibiotikumok esetén ez már egyre gyakoribb tapasztalás.

Ezüst kolloid adagolás

A valódi ezüstkolloid színe a sötét borostyán teához hasonlít (sárgás, barnás, vöröses). Íztelen. Kivételesen hatékony és biztonságos, nem ismertek mellékhatásai. Természetesen, aki allergiás az ezüstre, az nem fogyaszthatja.
Ha valaki az argyria nevű betegség miatt aggódik, ami kékre színezi a bőrt, annak fontos tudnia, hogy az argyriát az ezüst fehérje, az ionos ezüst, a házi ezüstkolloid generátor által készített ezüst és más ezüst anyagok okozzák. A valódi ezüstkolloid nem okozhat argyriát.

Az ezüstkolloid attól olyan kivételes, hogy hatékonyabban tudja felvenni a harcot a kórokozókkal szemben az egész szervezetben, különösképpen a véráramban, az emésztőrendszerben mint szinte bármilyen más anyag.

Ajánlott fogyasztása:20-50ml, üres gyomorra fogyasztva reggel, a továbbiakban 15-20 perccel étkezés előtt. Egy átlagos adag 1 teáskanál (kb.: 5 ml) és maximum 1 evőkanál (kb.:15 ml) között változik. Naponta 2-4 alkalommal fogyasszuk el ezt az adagot.

Az ezüst kolloid alkalmazása igen sokrétű. Alkalmazható közvetlenül, szájon át öblögetésre, gargalizáslásra, szájfertőtlenítésre, fogínyproblémák, vagy éppen kellemetlen lehelet megszűntetésére, használható orrüreg öblítéshez is. Külsőleg, bőrproblémák, sebek felelületi kezelésére és tisztítására, borogatásra vagy például szemcseppként.

Az ezüstkolloidról kevesen tudják, hogy ideális élelmiszer tartósítónak bizonyul. Gyümölcsök és zöldségek felületére felvíve segít elkerülhetővé tenni a rothadást és a penészedést, a hűtőszekrényt is szagtalaníthatjuk vele.

Megelőzés céljából (immunproblémák, betegségek) napi 2x1 teáskanálnyi ezüstkolloid elfogyasztását javasoljuk!

Itt tud rendelni arany + ezüst kolloidot »