Több darab
olcsóbb!
Kedvezmények tovább »
Beszámolók
kolloid
fogyasztóktól
Kolloid VÉLEMÉNYEK »

Erősebb immunrendszer Ezüst kolloiddal


Évezredekkel korábban az egyiptomiak az aranyat azért fogyasztották, hogy megtisztuljanak mentálisan, fizikálisan, és spirituálisan, hogy immunrendszerüket megerősítsék. Az ókoriak úgy hitték, az arany a testben növeli az életerőt és minden szinten feltölti a szervezetet. A feljegyzések szerint már az alexandriai alkimisták kifejlesztettek egy elixírt, folyékony aranyból!
Az aranyról sokáig úgy gondolták, hogy egy misztikus fém, ami a tökéletes anyagot testesíti meg. Jelenléte a szervezetben élénkít, felüdít és számos betegséget képes meggyógyítani, továbbá megőrzi a fiatalságot és a tökéletes egészséget.

Ezüst kolloid oldat

Az ezüst baktérium ellenes hatásait már az ókori Görögországban és a Római Birodalomban is felfedezték. Rájöttek, hogy a „hold fényébe burkolózó nemesfémételek és italok tartósításához, valamint gyógyászati célokra kiválóan alkalmas fertőtlenítő és antibakteriális hatásai okán.

Nem véletlenül készítettek az ezüstből és az aranyból olyan ékszereket, használati tárgyakat, amelyeknek közük van az egészséghez. Ilyenek voltak például a kupák, szamovárok és egyéb edények... Szinte mindenhol alkalmazták ezeket a fémeket, ahol fontos volt a tárgynak a vízzel vagy a vizet tartalmazó anyagokkal érintkező része. Amikor a vizet még bőrtömlőkben szállították például ezüstpénzt tettek bele, hogy ne poshadjon meg, ne algásodjon.

A történelem folyamán rájöttek arra is, hogy az arany ékszer remek rézforrás. Az aranyötvözetben a réz, a szervezet által termelt sajátos izzadmány révén egyszerűen kioldódik az arany mellől, és így az ékszer alatt elszíneződik az ember bőre. Ilyenkor az illetőröl megállapítható, hogy rézhiányos, és a szervezete rájött, hogy egy hasznosítható rézforrással érintkezik...” – Értekezett dr. Török Szilveszter a ’Természetgyógyász Magazin Online’ internetes portálon, 2005 januárjában.

A történelem folyamán a kutatók, tudósok és alkimisták sok mindenre rájöttek, amit majd a modern tudomány is igazolt az ezüst és az arany kapcsán:

  • Az ezüst esszenciális nyomelem, legfontosabb tulajdonsága miatt: minimális mennyiségben is kiváló antivirális és baktérium ellenes hatásokat képes kifejteni. Orvosi kísérletek bizonyítják, hogy az ezüst laboratóriumi körülmények között mindösszesen 6 perc alatt képes lehet elpusztítítani több mint 600 kórokozó típust. Az ezüst gyógyhatásairól részletesen is olvashat. Még többet az ezüst hatásairól »
  • Az arany az ezüsthöz hasonló fontosságú nyomelem, amely mentálisan is fizikálisan is nyugatatólag hat a szervezetre, gyulladáscsökkentő tulajdonságú, valamint a szívre és a keringés javítására is jó hatással van. Az arany hatásairól részletesen itt olvashat. Aranykolloid hatások »


Az Immunerősítő nemesfémek

A gyógyító nemesfémek legjobb hatásukat kolloid formában képesek kifejteni a szervezetben, sőt az ezüst egyenesen kolloid oldatként képes csupán felszívódni. A kolloidok a felszívódás következtében éreztetik hatásaikat.
Ezüstkolloid grapefruitmag kivonattal Az arany –és ezüstkolloid kapcsán tudni kell, hogy együtt, napi rendszerességgel fogyasztva támogatják az immunrendszer működését, növelik a vitalitást és az élettartamot.

Az ezüstkolloid amolyan „második immunrendszerkéntfunkcionál a szervezetben, köszönhetően annak, hogy „egyedien természetes antibiotikum” , amellyel szemben a baktériumok és vírusok nem képesek immunitást kialakítani, mint teszik azt sok esetben a mesterséges antibiotikumok esetében.  Az ezüstkolloid azért olyan hatékony, mivel erősíti az immunrendszer védelmét kórokozókkal szemben a véráramban, az emésztőrendszerben – az egész szervezetben!

Az aranykolloid immunerősítő hatásai részben közvetve, részben pedig közvetlenül nyílvánulnak meg.
A szervezetbe jutó arany részecskéi fokozzák a szuperoxid-dizmutáz (SOD) enzim termelődését. A SOD erős antioxidáns hatásairól ismert, harcol a szabadgyökök ellen.
A szabadgyökök elszaporodása okolható többek között az öregedési folyamatokért is, vagy éppen számtalan más egészségügyi probléma kialakulásáért. Aranykolloiddal közvetve növelhetjük az antioxidánsok jelenlétét a szervezetben, a fokozodó SOD termelődés következtében szervezetünk jobban ellenáll a szabadgyököknek. 

A kolloid arany közvetlenül javít a szellemi és fizikai frissességen.
Előbbihez sorolható a memória és az agyi funkciók élénkítése, valamint az idegrendszerre gyakorolt jótékony hatása. Utóbbihoz pedig a gyulladáscsökkentő tulajdonságok tartoznak. A kolloid arany az ízületi problémákat okozó gyulladásuk csökkentésére is alkalmas, ezen tulajdonságának köszönhetően pedig javít a mozgásfunkciókon.

Az arany és az ezüst kolloid oldata külsőleg kiváló fertőtlenítő is egyben.

A maximális hatások kihasználása érdekében, párhuzamosan is fogyaszthatóak, csupán arra kell ügyelni, hogy a két oldat fogyasztása között legalább 30 perc teljen el.
Aranykolloid + Ezüstkolloid vásárlás »